top of page
Image by Natasha Kasim
Luchtkwaliteit

Dat is een basisrecht voor iedereen. Door onze levenstijl en woondensiteit in Vlaanderen is de luchtkwaliteit niet zoals het hoort. Voor buiten kunnen we hier niets aan veranderen, maar binnen kunnen we het beter maken. Door plasma ionisatie zorgen we voor een stabiele luchtzuiverheid in huis. We vernietigen de ziektekiemen en zorgen dat het fijn stof samen ophoopt. Mensen met allergieën of astma zullen hier zeker voordelen van ondervinden.

Covid-19 

Je kan er niet meer rond, het virus is overal. En hoewel we ons best doen, weten vele mensen niet dat het virus ook via de lucht overgedragen wordt. Dat wil zeggen wanneer je gewoon ademt, je ook het virus verspreidt. Stel je ondermeer maar je kantoor voor, waar je met je collega's een hele dag samen werkt. En hoewel je absoluut geen contact hebt elkaar, een besmetting toch kan optreden. Dit is al meermaals in het nieuws gekomen, ondermeer door mogelijke besmetting in warenhuizen of het vliegtuig.

Image by CDC
Hoe werkt het?

In de lucht zwevende deeltjes worden geladen door de ionen, waardoor ze gaan klonteren en in filters worden gevangen

Terwijl ze zich delen om zich voort te planten, binden bacteriën en viruscellen zich aan zuurstofionen en worden vernietigd

Geurige gassen en aerosolen oxideren bij contact met zuurstofionen en worden geneutraliseerd

Zuurstofionen veroorzaken een chemische reactie waarbij VOS hun moleculaire structuur afbreken

xl_How-Ionization-Works-Slide-5.png
xl_How-Ionization-Works-Slide-6.png
xl_How-Ionization-Works-Slide-7.png
xl_How-Ionization-Works-Slide-8.png
Medische toepassingen

De toestellen beschikken over alle medische keuringen en worden ook in hospitalen gebruikt. Ze zorgen voor een constante zuivering van de lucht voor de benodigde ruimtes. Zo krijgen ziektekiemen bij het uitademen of verspreiding geen kans. Ze overleven namelijk minder dan een 0,1 van een seconde in een ruimte die gevuld is met positief en negatieve geladen ionen. 

xl_Novaerus-900-288x300.png
Persoonlijke hygiëne
Ook belangrijk

Het toestel kan wonderen verichten in het bestrijden van het virus, maar het neemt nog niet weg dat de andere voorzorgsmaatregelen moeten getroffen worden. Dat wil zeggen regelmatig je handen wassen en proberen lichamelijk contact te vermijden.

Graag meer info? neem via deze knop rechtstreeks contact met ons op.

bottom of page