top of page
plan
Begeleiding troef

De keuze van een CV haard is een weloverwogen keuze. De woning en de huidige ketel heeft daar meestal wat aanpassing nodig hiervoor. En daar komt de expertise van Vuur & Interieur net van pas. Met jaren ervaring begeleiden wij u graag en vertellen de do's en don't van de CV haarden. 

Warmte voor iedereen

De haard is meestal een centraal element in de woning. De plaats waar iedereen tot rust kan komen. Met een CV haard zorg je ervoor dat het ook warmte voor iedereen is. Je stookt en slaat de warmte op in een buffervat. Zo kan de warmte gedurende de dag verdeeld worden in de woning door de vloerverwarming of centrale verwarming. 
 

hoxter houthaard cv schema
Roze bad
Het warme water...

... is niet enkel bedoeld voor verwarming. Het is ook bruikbaar voor het sanitair warm water. Je kan dus perfect douchen of een bad nemen met de warmte van de kachel. 
Meestal wordt dit gedaan in combinatie met een bestaande ketel of zonneboiler. Zo hoef je natuurlijk niet in de zomer te stoken voor warm water

Ook hier veel keuze

Qua design is er hier ook heel wat keuze. Langwerpige of vierkantige modellen, modellen met verschillende vermogens voor de correcte watercapaciteit. 
De CV haarden zijn leverbaar met zowel een liftdeur als een opendraaiende deur.
In de showroom geven we graag de nodige uit uitleg waar de toestellen in verschillen.

Fresh

Brandhout
Hout als verwarmingsbron

Hout stoken is een duurzame manier van verwarmen. Hout is trage hernieuwbare energie die je kan benutten. Met een stookcursus en wat gezond verstand halen we het maximum uit je toestel. Dit met minimale belasting van milieu en klimaat. 

Wist je trouwens dat de CV houthaarden met dubbele beglazing uitgerust zijn voor extra rendement?

Wat met de afwerking?

Na het plaatsen van de haard en het aansluiten van het sanitair materiaal is het tijd voor de afwerking. Handige Harry? Fantastisch! Indien niet staat Vuur en Interieur staat klaar om alles af te werken. Je kan hierover meer informatie terugvinden bij het onderdeel totaalafwerking.

Marmer en graniet
Download cataloog hoxter
bottom of page