top of page
buitenhaard en bbq ingebouwd in stenen constructie, afgewerkt met plaaster
Gezelligheid troef

Een buitenhaard biedt een uitstekende manier om een gezellige sfeer te creëren in je tuin of op je terras. Naast het bieden van warmte op koele avonden, is het ook een ideale locatie om eventueel te barbecueën en te genieten van heerlijk eten met vrienden en familie. Door het installeren van een buitenhaard, kun je een ontspannen en sfeervolle omgeving creëren waarin je kunt genieten van de buitenlucht en het gezelschap 

Veilige installatie

Een goede en veilige installatie is essentieel voor de werking van toestel en de gemoedsrust. Hiervoor wordt er extra aandacht gegeven aan de beveiliging tegen de warmte van de haard. Op de foto is dit uitgewerkt met steen, maar het kan ook met vuurvaste panelen voor bijvoorbeeld een houten bijgebouw. Ook het rookkanaal wordt met aandacht voor brandveiligheid en goede werking geïnstalleerd door ons. 

outr donn 70 met bbq functie in stenen constructie
outr donn 70 in schouw afgewerkt met plaaster niet brandend
Afwerkingsmateriaal

Verschillende materialen zijn mogelijk voor afwerking. De meest voor de hand liggende is een afwerking met vuurvaste panelen. Je hebt als alternatief pleisterwerk, houten afwerking of natuursteen. Voor het pleisterwerk en de houten afwerking dient er wel extra aandacht besteed te worden aan de warmtebegeleiding, maar dat doen wij wel voor jou. 

Toch liever iets anders?

Voor een poolhouse of buitenhuis kan je gerust ook de keuze maken voor een gewone kachel of haard. Hier kan je gaan voor een toestel op hout, pellet, of gas (propaan). Het toestel geeft het autentiek gevoel, het toestel op pellets geeft u veel gemak en het toestel op gas zit ergens in het midden.
Onze interieurarchitecte kan je tevens ook helpen voor een leuke aankleding of integratie in de woning. 

render van buitenhuis of poolhouse met kachel om gezellig te verwarmen
bottom of page