top of page
planika 2.jpg
Bio-ethanol haarden

De bio-ethanol haarden van planika bieden een enorm gemak. Geen werk voor warmte en gezelligheid. Daarnaast zijn ze makkelijk om in te bouwen door het ontbreken van een rookkanaal. 
En met de elektronische ontsteking is het gebruik van lucifers overbodig.  

Het rookkanaal

Wanneer u een kachel of haard plaatst zal u een rookkanaal nodig hebben (met uitzondering van bio-ethanol). Dit kan zowel met aansluiting op de bestaande potten, via de buitenmuur of met een dubbelwandig rookkanaal. Hoe dan ook, we zorgen dat je rookkanaal goed werkt. 

Meer over rookkanalen
Image by Bruno
20180505_152855.jpg
Fijnstoffilters

Met hout stoken zorgt voor gezelligheid en warmte binnen. Maar buiten is waar de rookgassen en bijhorend fijn stof terecht komt. Hier biedt de fijnstoffilterfilter van oekotube een oplossing. De filter zorgt voor een zuivering van ongeveer 95% op het fijn stof. Zo kan je met een gerust hart stoken met je kachel, ongeacht of het oud of nieuw toestel is. 

Luchtzuivering

Is het nu een allergie waarmee je worstelt, ziektebeleid of gewoon voor zuivere lucht. De Novaerus luchtfilter is het toestel dat u zoekt. Het biedt met een laag energieverbruik een zuivering aan door middel van ionisatie. 

xl_Novaerus-900-288x300.png
bottom of page