top of page
planika fla bio ethanol brander
Bio ethanol haarden

De bio-ethanol haarden van planika bieden een enorm gemak. Geen werk voor warmte en gezelligheid. Daarnaast zijn ze makkelijk om in te bouwen door het ontbreken van een rookkanaal. 
En met de elektronische ontsteking is het gebruik van lucifers overbodig.  

Buitenhaarden

Een gezellige buitenhaard is de perfecte toevoeging aan jouw buitenhuis of poolhouse. Geniet van de warmte en sfeer tijdens de koelere avonden en gebruik de haard zelfs om te barbecueën. Creëer een gezellige omgeving voor jou en je gasten. Bekijk ons assortiment en vind de perfecte buitenhaard voor jouw buitenruimte.

vuur van outr donn buitenhaard
elektrische haard british fire
Elektrische haarden

De elektrische haard is de perfecte oplossing voor wie op zoek is naar een gezellig vuur zonder de rompslomp van een traditionele open haard. Met realistische vlammen en een warme gloed, creëert deze haard de perfecte sfeer voor een ontspannen avond thuis. Bovendien is het veilig en gemakkelijk te gebruiken, waardoor het een geweldige aanvulling is op elk huis.

Het rookkanaal

Wanneer u een kachel of haard plaatst zal u een rookkanaal nodig hebben (met uitzondering van bio-ethanol). Dit kan zowel met aansluiting op de bestaande potten, via de buitenmuur of met een dubbelwandig rookkanaal. Hoe dan ook, we zorgen dat je rookkanaal goed werkt. 

Meer over rookkanalen
4 rookkanalen op dak
bottom of page