top of page
Mcz aike pelletkachel in besneeuwde omgeving
Met sprekend gemak

zorgt de kachel voor warmte. Een pelletkachel wordt meestal gekozen als hoofdverwarming. Met vermogens van 6 kW tot 14 kW kunnen de toestellen bijna elke ruimte verwarmen. Naast warmte zullen ze ook nog wat gezelligheid bieden. Ideaal toch, niet?

Goedkope verwarming

Een pelletkachel zorgt bijna altijd voor een lage energiefactuur. De prijs per kW van de pellets ligt laag, ongeveer op het niveau van gas. 
Toch is een juiste prijsplaatsing van belang. We zorgen er dan ook voor dat je de correcte informatie krijgt voor jouw situatie. 

Image by Fabian Blank
iphone maestro app bediening voor pelletkachel
Klaar voor de toekomst

De bediening van een pelletkachel is veelzijdig. Je hebt toestellen met handbediening, afstandsbediening en Wi-Fi. Aan jou de keuze wat je zelf verkiest.

 
Maar niet gevreesd, de uitmuntende uitleg over het toestel krijg je er gratis bovenop. 

Moderne pelletkachels

De pelletkachels van Mcz, Cadel, Ecoforest of Austroflamm bestaan je in alle vormen en vermogens. De meeste toestellen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar met afwerking in metaal of keramiek. 
De vermogens voor de toestellen variëren van 5 tot 14 kW. 

Klassieke pelletkachels

De klassieke pelletkachels van Harman, Mcz en Sergio Leone stralen authenticiteit uit. Ze zijn hoogwaardig afgewerkt en zullen een visuele impact maken in de ruimte. 

Ze zullen ook voor veel warmte zorgen met hun vermogens van 8 tot 10 kW

bottom of page