top of page
Image by Chelsea shapouri
Inbouw of inzet?

Hier is er terug een verschil, net zoals bij hout of gastoestellen. Er zijn toestellen om te plaatsen in een bestaande situatie of in een volledig nieuwe situatie. Het grote verschil is de manier van aanvullen en de manier van warmte afgifte voor de haard of cassette. Maar we leggen dit u graag uit in de winkel. 

Welke bediening?

Op de inbouwmodellen zijn verschillende mogelijkheden voor de bediening van het toestel. Standaard is het toestel uitgerust voor met Wi-Fi. Het toestel kan ook uitgerust worden met een bedieningspaneel om op de muur te plaatsen. Een afstandsbediening is optioneel 

mcz maestro m+ wifi besturing
mcz boxtherm 70 in klassieke schouw
Minder Warmte?

Nee hoor, een inbouw pellettoestel produceert ongeveer evenveel warmte als een vrijstaand model. De warmte van pellets wordt in de ruimte gestuurd door middel van ventilators. Dus hier is weinig verlies mogelijk. De warmte die toch verloren gaat  kan in de afwerking gerecupereerd worden met extra warmte ontluchting.

Welke afwerking?

Dit hangt natuurlijk af van uw smaak en ideeën. Maar we zorgen ervoor dat het een functioneel geheel wordt. We dienen enkel wel rekening te houden met de roosters voor de warmte en de mogelijke aanvulling. 
Heb je trouwens nog geen idee? Wel dan zorgt het woonidee voor het uitwerken van je schouw of woonkamer.

Totaalafwerking
Het Woonidee
mcz vivo 90 in houten wand
Download catalogen pelletinbouw toestellen
bottom of page