top of page
hoxter haka 89 houthaard
Uw totaalproject...

... is voor ons routine. We luisteren naar wat je verwacht en zorgen voor een goede invulling. 
Door met goede partners samen te werken zorgen we voor een strak werkschema met een minimale overlast. 

Hieronder kan u een overzicht vinden van hetgeen wij aanbieden. Het meeste daarvan is terug te vinden in de toonzaal.

Ontwerp door onze eigen interieurarchitecte

Met Elien, onze eigen interieurarchitecte, maken we het u makkelijk. Een aangepast ontwerp met iemand die kennis van zaken heeft. Elien houdt rekening met je voorkeuren qua indeling en zorgt met passend kleuradvies voor een geslaagd resultaat. Ontdek hieronder een ontwerpen die ze voor klanten voorbereide. 

Diensten die we onder meer voorzien

Maatkasten

Gaat het nu om je haardmeubel, badkamer of dressing, we voorzien het allemaal. Je kan kiezen voor schilderbare kasten, maar de meeste mensen verkiezen reeds gelamineerde kasten. Deze maken dat het geheel direct afgewerkt is. Bovendien zijn ze makkelijk te onderhouden. 
 

maatkasten wand met verschillende kleuren
Marble Surface
Golden Marble
Natuursteen

Natuursteen komt in enorm veel soorten en maten. Voor tabletten rond de haard wordt er vaak gewerkt met graniet, maar er kan bijvoorbeeld ook gewerkt worden met composiet of keramiek. 
In de winkel is er ook een stalenhoek. Hier kan u de verschillen zien en voelen. 

Elektriciteit & verlichting

Een kachel geeft veel gezelligheid, maar dat is natuurlijk enkel maar in koudere tijden. Goede en correcte verlichting is van groot belang om de juist mood te scheppen.
Met dat de stopcontacten meestal niet meer juist zitten, is er bij het plaatsen van de maatkasten is er meestal nog een aanpassing van de elektriciteit nodig.

Geen probleem, we zorgen hier allemaal voor.  

Bright Bedroom
Image by Annie Spratt
Afbraak

Bij een totaalrenovatie is de schouw meestal hopeloos verouderd. Afbraak of aanpassing is dan ook nodig om het nieuwe concept uit te voeren. 
De afbraakwerken gebeuren altijd met een vertrouwde en erkende aannemer. 
We zorgen trouwens dat de afbraakwerken mee gepland worden. Zo is de overlast zeker beperkt voor u. 

Spanplafonds

Door het afbreken van de oude schouw komt het wel voor dat het oude plafond beschadigd is. Hier is dan als ideale oplossing een spanplafond. Het is een propere installatie die op 1 dag af te ronden is.

Andere voordelen zijn dat het naadloos tot 5 meter breedte en makkelijk te onderhouden. Wist je trouwens dat je dit ook kan toepassen op muren?

spanplafond in ruimte
bottom of page