top of page
bellfires smart bell 75-70 inbouwcassette met premium fire
Grootse warmte

Kenmerkend voor deze toestellen is het hoog vermogen die mogelijk is voor de beperkte grootte. De toestellen halen voor dezelfde oppervlakte ongeveer 30% meer aan warmte i.v.m. gashaarden. Deze toestellen zijn dan ook ideaal om te gebruiken als hoofdverwarming. 

Open of gesloten?

Een glas zit erin, dat is zeker. Maar het gaat om het type van verbranding. Een open verbranding maakt gebruik van lucht uit de kamer, terwijl een gesloten verbranding die via de schouw van buiten neemt. 
Niet altijd is gesloten mogelijk vanwege de doorsnede van de schouw. 

open gesloten verbranding voor gaskachel of gascassette
bediening gascassettes
Vanop afstand

Net zoals bij de gashaarden werken de meeste gascassettes met een afstandsbediening. Er zijn er nog enkele met handbediening, maar deze zijn uitzondering. 
De afstandsbediening biedt ook als voordeel dat de temperatuurmeting niet bij het toestel gebeurt. Sommige toestellen kunnen zelfs met Wi-Fi uitgerust worden

Keuze van model

De keuze van je inbouwcassette zal meestal afhangen van de afmetingen die voor handen zijn. Meestal zijn er wel nog extra opties mogelijk, zoals een spiegelwand of bijvoorbeeld de vulling van de brander. Dit kan dan bijvoorbeeld zijn met witte of grijze keien, glazen stenen of houtblokken. Aan u de keuze!

bottom of page