top of page
bellfires box gascassette
Gaskachels...

... zijn van alle tijden. De toestellen zijn  meestal zeer eenvoudig in gebruik. Dit met handbediening of met een afstandsbediening. Ook hebben ze aan de huidige tarieven een lage kostprijs om mee te verwarmen.  Zeker met de hogere vermogens dat enkele toestellen kunnen bieden zijn ze het overwegen waard.
Wij bieden gaskachels aan van Bellfires, Wellstaler en Saey.

Open of gesloten?

In gastoestellen heb je 2 mogelijkheden: een open of gesloten verbranding. 
De toestellen met een open verbranding nemen lucht uit de kamer om te branden. Hierbij is een opening in een buitenmuur noodzakelijk (en verplicht bij wet) om zuurstof aan te leveren in de kamer.
Een gesloten verbranding neemt lucht van buiten, hetzij via het rookkanaal of via de buitenmuur. 

open gesloten verbranding
Gesloten verbranding

De kachels in gesloten verbranding zijn eerder dun bezaaid. Dit vanwege de marktvraag naar vervanging, eerder dan de markt voor nieuwe installaties. Hierin hebben we enkele toestellen mogelijk met vermogens van 4 tot 9 kW

Open verbranding

De toestellen in open verbranding hebben eerder een klassieke uitstraling. Deze toestellen dienen meestal om verouderde toestellen te gaan vervangen. 
De toestellen werken meestal met een handbediening en zijn simpel in gebruik. Programmeren is hier wel niet mogelijk. 

radiatoren
Gasradiatoren

De gasradiatoren van Wellstraler werken met een manuele bediening. Dit maakt ze makkelijk zijn in gebruik. De toestellen kunnen zowel in open als gesloten verbranding komen. Ze kunnen eveneens werken op aardgas als op propaan. 

bottom of page