top of page
woonidee logo alpha
vuur en interieur logo alpha
Een duurzaam partnerschap

Na vele jaren van intensief samen werken werd het tijd voor de volgende stap. Het Woonidee en Vuur & interieur slaan de handen in elkaar. 

Waar Vuur en Interieur staat voor de warmte en de afwerking, verzorgt Het Woonidee alles daar rond. Van concept tot afwerking, van vloer tot plafond.  Ze zorgen als het ware voor minder zorgen. 
 

Je kan hieronder lezen wat hun specialiteiten zijn, of bezoek zeker eens hun website. Voor meer informatie over haarden en afwerking kan je verder terecht bij Vuur & Interieur.
 

Het begon met een droom

Ben je nu jong of oud, iedereen verlangt naar zijn eigen stek, een plaats waar hij tot rust kan komen. Veel instragrams zijn een inspiratie, maar hoe pas je dit toe in je eigen woning? 
Hiervoor zorgt Het Woonidee. We luisteren naar je voorkeuren en de interieurarchitecten werken het uit. In onze ogen is het belangrijkste de juiste begeleiding voorzien

Klaar voor de nieuwe stap?

plan
HetWoonidee_Voorontwerp
Het voorontwerp

Welkom in je nieuwe interieur!

Met ons voorontwerp maak je voor het eerst kennis met je toekomstige interieur. Na een voorafgaand gesprek en plaatsbezoek stellen we een tekening in 3D-vorm voor.

Bij het voorontwerp gaat het enkel om een visuele weergave waarbij de technische aspecten zoals afmetingen minder belangrijk zijn.

Het uitvoeringsdossier

Bij ons zijn details geen details. Ze maken het design. ‘Het Woonidee’ stopt in elk ontwerp subtiele accenten.

Het uitvoeringsdossier is een logisch vervolg op het voorontwerp. Met dit plan toveren we het voorontwerp om tot haarscherpe 3D beeld. Hierdoor waan je jezelf al in de zetel van je nieuwe leefruimte. 

HetWoonidee_Uitvoeringsplan-600x450
HetWoonidee_vergunning
Vergunningsaanvraag

Krijg je het ook al warm als je nog maar iemand over stedenbouwkundige aanvraag, doorsnede A-A of inplantingsplan hoort praten? Maak je niet ongerust. We helpen je graag je vergunningsaanvraag in te vullen. Het is tenslotte de laatste stap richting je droom. En bovendien heel belangrijk voor de uitvoering van je verbouwing of uitbreiding

Kleuradvies

“De Gustibus non est disputandum”. Ofwel over kleuren en smaken valt niet te twisten. Maar als je het ons vraagt, lijkt het toch verstandig om er even bij stil te staan. Want wij weten namelijk als geen ander hoe we je interieur net dat tikkeltje gezelliger maken. En geef nu toe: dat is toch hetgeen waarnaar je op zoek bent? 

HetWoonidee_Kleuradvies
bottom of page